KPN Call Me Back

Hulp nodig?

Bel mij terug +

Internet

& Vast Bellen

KPN ook op uw adres?

Stap 1: Standaard inhoud van uw pakket

2

Stap 2: Breid uw pakket uit

U bepaalt wat er in het pakket zit, niet wij. Kies hieronder extra's zoals sneller internet of meer vaste telefoonlijnen. Groeit of krimpt uw bedrijf? U zit niet uw hele contractperiode vast aan een keuze. Deze is elke maand aanpasbaar. Wel zo fijn! Elke maand aanpasbaar
Internetsnelheid

Doe de postcodecheck vanaf uw (toekomstige) werkplek om te zien welke maximale internetsnelheid haalbaar is.

Download

Upload

tot 40 Mbit/s

tot 4 Mbit/s

Inbegrepen

_extra_content_01_

_extra_content_02_

Vaste telefonie
U kunt hier aangeven hoeveel vaste telefoonlijnen u op de werkvloer wilt. Wilt u meer dan twee telefoonlijnen gebruiken? Dan is KPN ÉÉN wellicht iets voor u.

Geen telefoonlijn

Geen vaste telefoonlijn nodig? Zonder vaste telefoonlijn bespaart u € 14,46.

€ 0,00 /mnd

1 vaste telefoonlijn

Bellen kost € 0,12 /min naar vast én mobiel, met een starttarief van € 0,12.

€ 0,83 /mnd

2 vaste telefoonlijnen

Bellen kost € 0,12 /min naar vast én mobiel, met een starttarief van € 0,12.

€ 2,90 /mnd

3

Stap 3: Personaliseer

Elke maand aanpasbaar
Haal meer uit uw internet

KPN Veilig - 5 apparaten

Altijd veilig internetten op 5 apparaten.

€ 4,13 /mnd

Entertainment

Spotify Premium

Altijd toegang tot miljoenen nummers.
€ 7,43 zolang uw abonnement loopt.

€ 7,43 /mnd

4

Stap 4: Maak het compleet

Dit is de laatste stap. Vink hier aan of u wel of niet een consumenten KPN mobiel abonnement heeft. Klik hierna op de blauwe knop 'Verder' (rechts) om door te gaan. Daar kunt u uw gegevens invullen.
KPN Compleet

Hebt u al een consumenten KPN Mobiel abonnement?

Dan krijgt u iedere maand €4,13 korting op ieder mobiel abonnement en een gratis zenderpakket.

Verder

Wilt u meer weten?

 • Levering en pakket

  Wanneer krijg ik mijn pakket?

  Het installatiepakket ontvangt u uiterlijk 3 dagen voor de ingang van het pakket, maar we doen ons best om het nog sneller te leveren. U ontvangt dit via de betrouwbare verzending van PostNL. In het pakket vindt u het modem, de tv-ontvanger(s) voor Interactieve TV, het aansluitmateriaal en een duidelijke gebruikershandleiding.

  Kan ik het pakket op een ander adres laten bezorgen?

  Ja, u kan het pakket op een ander afleveradres laten bezorgen. Vul dit in bij uw adresgegevens tijdens de bestelling.

  Niet aanwezig?

  Als u niet aanwezig bent op het moment dat de bezorger langskomt, bezorgen we het pakket bij de buren of bieden we het op een andere dag opnieuw aan. Mocht het pakket dan niet bezorgd kunnen worden, dan ontvangt u een kaart in de brievenbus met het adres van de dichtstbijzijnde afhaallocatie zoals een postkantoor. Hier kunt u het twee weken lang ophalen.

  Levertijd

  Bent u nog geen klant? Dan duurt het gemiddeld 9 werkdagen voor u KPN heeft.

 • Eenvoudig overstappen

  Zelf opzeggen

  U dient zelf uw contract met uw huidige provider te beëindigen. Wij bieden u na uw online bestelling een handige tool om uw opzegging schriftelijk aan uw huidige provider door te geven.

  Als u zelf uw contract bij uw huidige provider opzegt, kunt u ervoor zorgen dat de abonnementen overlappen of juist dat er een gat tussen de twee abonnementen zit. De voordelen hiervan zijn:

 • Installatie en Monteur + WiFi-check

  Afspraak maken voor Installatie met de Gratis Monteur

  Bij uw pakket krijgt u een Gratis Monteur die alles voor u installeert. Na installatie doet hij ook een WiFi-check. U hoeft hiervoor alleen de installatieafspraak te maken na uw bestelling. U ontvangt binnen 2 werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens hiervoor. U kunt de Gratis Installatie Monteur inplannen op een moment dat het u uitkomt en hij gaat pas weg zodra alles werkt. De monteur is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. De monteur installeert het modem, max. 2 televisies (afhankelijk van uw pakket), 1 laptop, pc of tablet en zorgt voor een werkende vaste telefoonaansluiting.

  Zelf installeren: binnen 20 minuten klaar!

  U hoeft geen gebruik te maken van de Gratis Monteur. Ons pakket is namelijk zo eenvoudig te installeren, dat iedereen het binnen 20 minuten zelf kan. Dat vinden we belangrijk: dat het pakket geïnstalleerd kan worden binnen een paar simpele stappen. Ook als u niet technisch bent. Als u geen monteur wilt, hoef je niks te doen. Wilt u toch hulp? Dan kunt u altijd nog de Gratis Monteur inschakelen. In sommige gevallen is een monteur noodzakelijk. Hiervan brengen we u na de bestelling op de hoogte. Op deze manier garandeert KPN altijd een zorgeloze installatie.

  Extra's

  Wilt u iets extra? Zoals een draadloze verbindingsset, WiFi-versterker of extra lange kabel? De Gratis Monteur neemt dit gelijk voor u mee. Als u de draadloze verbindingsset afneemt bij onze monteur, dan komen de kosten hiervan (66,12 voor 1 tv en 95,04 voor 2 tv's) terug op de eerste factuur.

Nog 0 dagen 0 uur 0 min 0 sec.

/mnd

Let op: Doe de postcodecheck en controleer de beschikbaarheid op uw werkadres. Prijzen zijn exclusief btw. Modem in bruikleen. Het abonnement loopt minimaal 1 jaar. Binnen dat jaar kunt u niet kosteloos opzeggen. Daarna wordt uw abonnement vanzelf omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Het abonnement is dan per maand opzegbaar. Interactieve TV is alleen verkrijgbaar i.c.m. Internet van KPN. Op de kortingsactie zijn actievoorwaarden van toepassing.