Internet

Het beste voor op werk of thuis

KPN ook op uw adres?

Stap 1: Standaard inhoud van uw pakket

 • Internet (o.a. tot 50 Mbit/s)

 • Optioneel: 1 of 2 vaste lijnen

  Wilt u bereikbaar zijn op 3 of meer vaste nummers of tegelijk 2 aparte gesprekken voeren via 1 telefoonnummer? Onze adviseur helpt u graag verder met een vrijblijvend adviesgesprek op maat

 • Zakelijke Service: Als beste getest Consumentenbond 2018

  KPN komt bij een test van de Consumentenbond (2018) waarbij de grootste spelers op de markt worden vergeleken als beste uit de bus: 'Beste mobiele en alles-in-1 provider van Nederland'.
  Een uitslag waar we trots op zijn, en u en uw bedrijf van profiteren!

  Het eindoordeel van de jury:
  "Voor het eerst heeft KPN Glasvezel, XS4ALL van de troon gestoten in ons onderzoek. Weliswaar scheelt het slechts één tiende in het eindoordeel, maar op 6 van de 8 onderdelen scoort KPN Glasvezel beter dan de nummer 2. Een van deze onderdelen is de klantenservice die een 7,9 krijgt. Klanten zijn nergens zo tevreden over de omgang met storingen als bij KPN. Over het geheel genomen is men over de kwaliteit van internet, telefonie en bellen van deze aanbieder ruimschoots tevreden en daarmee is zij terecht de Beste uit de Test."

  Bekijk de resultaten over de beste alles-in-1 provider

  Bron: Consumentenbond, 22 oktober 2018

Kies uw welkomstcadeau! Wij zijn blij u als nieuwe klant te verwelkomen, daarom krijgt u van ons een welkomstcadeau.

Kies uw gratis welkomstcadeau:

2

Stap 2: Breid uw pakket uit

U bepaalt wat er in het pakket zit, niet wij. Kies hieronder extra's zoals sneller internet of meer vaste telefoonlijnen. Groeit of krimpt uw bedrijf? U zit niet uw hele contractperiode vast aan een keuze. Deze is elke maand aanpasbaar. Wel zo fijn! Elke maand aanpasbaar
Internetsnelheid

Doe de postcodecheck vanaf uw (toekomstige) werkplek om te zien welke maximale internetsnelheid haalbaar is.

Download

Upload

tot 50 Mbit/s

tot 5 Mbit/s

Inbegrepen

_extra_content_01_

_extra_content_02_

Vast telefoonnummer
Wilt u bereikbaar zijn op 3 of meer vaste nummers of tegelijk 2 aparte gesprekken voeren via 1 telefoonnummer? Onze adviseur helpt u graag verder met een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Vast telefoonnummer

Bellen met de betrouwbare telefoonlijn van KPN?
Selecteer het hier.

€ 0,83 /mnd

3

Stap 3: Personaliseer

Elke maand aanpasbaar
Haal meer uit uw internet

KPN Veilig XL - 5 apparaten

Altijd veilig internetten op 5 apparaten.

€ 4,12 /mnd

Eindeloos muziek

Spotify Premium

Altijd toegang tot miljoenen nummers. Speel uw favorieten af, ontdek nieuwe nummers of draai advertentievrije muziek.

€ 7,43 /mnd

Spotify Family

Met 6 personen luisteren naar Spotify Premium

€ 11,56 /mnd

4

Stap 4: Maak het compleet

Dit is de laatste stap. Vink aan of u wel of niet een mobiel abonnement van KPN hebt. Klik hierna op de blauwe knop 'Verder' (rechts) om door te gaan. Vul daar uw gegevens in.
KPN Compleet

Hebt u al een mobiel abonnement van KPN?

Ja, krijg dan elke maand € 4,13 korting op uw KPN Mobiel!

Verder

Wilt u meer weten?

 • Levering en pakket

  Wanneer krijg ik mijn pakket?

  Het installatiepakket ontvangt u uiterlijk 3 dagen voor de ingang van het pakket, maar we doen ons best om het nog sneller te leveren. U ontvangt dit via de betrouwbare verzending van PostNL. In het pakket vindt u het modem, de tv-ontvanger(s) voor Interactieve TV, het aansluitmateriaal en een duidelijke gebruikershandleiding.

  Kan ik het pakket op een ander adres laten bezorgen?

  Ja, u kan het pakket op een ander afleveradres laten bezorgen. Vul dit in bij uw adresgegevens tijdens de bestelling.

  Niet aanwezig?

  Als u niet aanwezig bent op het moment dat de bezorger langskomt, bezorgen we het pakket bij de buren of bieden we het op een andere dag opnieuw aan. Mocht het pakket dan niet bezorgd kunnen worden, dan ontvangt u een kaart in de brievenbus met het adres van de dichtstbijzijnde afhaallocatie zoals een postkantoor. Hier kunt u het twee weken lang ophalen.

  Levertijd

  Bent u nog geen klant? Dan duurt het gemiddeld 9 werkdagen voor u KPN heeft.

 • Eenvoudig overstappen

  Gratis Overstapservice

  Tijdens uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw abonnement en extra's zoals tv-zenders voor u op aan de hand van uw gegevens. De voordelen:

 • Installatie en monteur

  Afspraak maken voor installatie met de gratis monteur

  Bij uw pakket krijgt u een gratis monteur die alles voor u installeert. Na installatie doet hij ook een WiFi-check. U hoeft hiervoor alleen de installatieafspraak te maken na uw bestelling. U ontvangt binnen 2 werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens hiervoor. U kunt de gratis installatie door de monteur inplannen op een moment dat het u uitkomt en hij gaat pas weg zodra alles werkt. De monteur is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. De monteur installeert het modem, max. 2 televisies (afhankelijk van uw pakket), 1 laptop, pc of tablet en zorgt voor een werkende vaste telefoonaansluiting.

  Zelf installeren: binnen 20 minuten klaar!

  U hoeft geen gebruik te maken van de gratis monteur. Ons pakket is namelijk zo eenvoudig te installeren, dat iedereen het binnen 20 minuten zelf kan. Dat vinden we belangrijk: dat het pakket geïnstalleerd kan worden binnen een paar simpele stappen. Ook als u niet technisch bent. Als u geen monteur wilt, hoeft u niks te doen. Wilt u toch hulp? Dan kunt u altijd nog de gratis monteur inschakelen. In sommige gevallen is een monteur noodzakelijk. Hiervan brengen we u na de bestelling op de hoogte. Op deze manier garanderen wij altijd een zorgeloze installatie.

  Extra's

  Wilt u iets extra? Zoals een draadloze verbindingsset, WiFi-versterker of extra lange kabel? De gratis monteur neemt dit gelijk voor u mee. Als u de draadloze verbindingsset afneemt bij onze monteur, dan komen de kosten hiervan (€ 66,12 voor 1 tv en € 95,04 voor 2 tv's) terug op de eerste factuur.

Nog 0 dagen 0 uur 0 min 0 sec.

/mnd

Let op: Doe de postcodecheck en controleer de beschikbaarheid op uw werkadres. Prijzen zijn exclusief btw. Modem in bruikleen. Het abonnement loopt minimaal 1 jaar. Binnen dat jaar kunt u niet kosteloos opzeggen. Daarna wordt uw abonnement vanzelf omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Het abonnement is dan per maand opzegbaar. Interactieve TV is alleen verkrijgbaar i.c.m. Internet van KPN. Op de kortingsactie zijn actievoorwaarden van toepassing.